Objevte svoje talenty a pomáhejte při tom druhým!

Peníze nejsou všechno. Dát kus sebe a toho, co umím, se může zdát těžší, ale příležitostí je dost a bývá to nakonec obohacení pro obě strany. Naši dobrovolníci o tom mohou vyprávět. Zveme Vás mezi ně. Akreditované dobrovolnické centrum při Farní charitě v Litomyšli registruje už nyní kolem 30 dobrovolníků, kteří se různým způsobem podílejí na zlepšení života potřebných lidí kolem nás, pomáhají pravidelně dětem či seniorům nebo s námi spolupracují při přípravě a zajištění jednorázových akcí.

Nepracujete a rádi byste mezitím pomohli a získali novou osobní i profesní zkušenost? Studujete, chcete rozvinout nějaký svůj talent a podělit se o něj? Máte při práci nebo studiu chuť a čas zkusit něco nového a poznat nové lidi? Kontaktujte Marii Šnajdrovou ( tel:732 803 709, email: charita-kancelar@lit.cz) nebo rovnou přijďte a zazvoňte na zvonek kanceláře Farní charity hlavního vstupu do Lidového domu v Litomyšli. Hned získáte konkrétnější představu a dozvíte se o možnostech, jak se v našem městě podílet na věcech, které mají smysl. Těšíme se na Vás.

Martina Soukupová, Farní charita Litomyšl

ZÁKLADNÍ INFO

Farní charita Litomyšl

Bělidla 392