CHARITNÍ  OŠETŘOVATELSKÁ  SLUŽBA

Provozní doba:nepřetržitě 24 hodin denně
    Ordinační hodiny: pondělí 13:00 - 15:00

Logo
Projekt Rozvoj domácí paliativní péče na Litomyšlsku reg. č. CZ.03.2.65/0.0/0.0/16_047/0009739 je financován z Výzvy MAS Litomyšlsko - Operačního programu Zaměstnanost – Podpora činnosti sociálních služeb – II. Doba trvání projektu 1. 9. 2018 – 31. 12. 2021 Cíl projektu: Hlavním cílem projektu je podpořit rodinné pečující, kteří se starají o své blízké - nevyléčitelně nemocné, formou individuálního poradenství, konzultacemi a edukací.

Rozvoj domácí paliativní péče na Litomyšlsku

• Potřebují Vaši blízcí pravidelnou zdravotní péči, ale jejich zdravotní stav není tak vážný, aby museli do nemocnice?
    Potřebujete pravidelně odebrat krev, změřit tlak, aplikovat infuzi, převázat rány a defekty kůže, preventivně se starat o proleženiny a pečovat o stomie a cévky?
    odbornou zdravotní službu Vám zabezpečí zdravotní sestry přímo u Vás doma.

POSLÁNÍ

Posláním Charitní ošetřovatelské služby je poskytovat odbornou zdravotní péči pacientům s akutním či chronickým onemocněním i pacientům v paliativní péči, a to v domácím prostředí pacienta s respektem k jeho jedinečnosti a důstojnosti v každé životní situaci.

CÍLE SLUŽBY

• Cílem je co nejdéle udržet možnou kvalitu života pacientů a umožnit jim setrvat v jejich přirozeném prostředí.

CÍLOVÁ SKUPINA - OKRUH OSOB

• pacienti s chronickým onemocněním
  • pacienti s akutním onemocněním
  • pacienti v paliativní péči