Jsme členy

Farní charita Litomyšl je členem těchto organizací:

logo_134_logo_mas_litomyslsko

MAS Litomyšlsko o.p.s.

Místní akční skupina Litomyšlsko (MAS Litomyšlsko) již od roku 2007 podporuje rozvoj regionu Litomyšlsko, a to zejména jeho venkovských oblastí. S touto organizací máme navázanou také vzájemnou spolupráci.

Konep

KONEP (Koalice nevládek Pardubicka) z.s.

Koalice nevládek Pardubicka (KONEP) je spolkem neziskových organizací, který působí v Pardubickém kraji. Dlouhodobým cílem KONEPu je podporovat vzájemnou spolupráci, výměnu zkušeností a pomáhat v rozvoji neziskových organizací. KONEP vznikl v roce 1998, jako samostatná organizace funguje od roku 2004 a je finančně podporován Pardubickým krajem, statutárním městem Pardubice, Ministerstvem vnitra ČR a Evropskou unií.

logo2019

Národní asociace dobrovolnictví z.s.

Národní asociace dobrovolnictví je jediná profesní síťová organizace na poli dobrovolnictví v České republice se statusem právního subjektu. Spolek spolčuje dobrovolnické mentoringové programy a veřejně prospěšné organizace pracující s dětmi, mládeží, rodinou, seniory, či zdravotně postiženými, je partnerem domácím i zahraničním organizacím zabývajícím se dobrovolnictvím všech věkových či profesních skupin či organizací s podobnými cíli.