Podporují nás

Děkujeme všem soukromým dárcům, nadacím a nadačním fondům, státním a obecním institucím, spolupracujícím organizacím a firmám, které nám pomáhají naplňovat naše poslání a poskytují nám finanční či věcnou pomoc. Velmi si Vaší podpory vážíme.
Děkujeme také našim dobrovolníkům, kteří věnují svůj čas a schopnosti a lékařům za vstřícnost a spolupráci v mnohdy nelehké službě.

Logo OPZ barevné

Projekt Rozvoj domácí paliativní péče na Litomyšlsku reg. č. CZ.03.2.65/0.0/0.0/16_047/0009739 je financován z Výzvy MAS Litomyšlsko - Operačního programu Zaměstnanost – Podpora činnosti sociálních služeb – II. Doba trvání projektu 1. 9. 2018 – 31. 12. 2021 Cíl projektu: Hlavním cílem projektu je podpořit rodinné pečující, kteří se starají o své blízké - nevyléčitelně nemocné, formou individuálního poradenství, konzultacemi a edukací.

Logo OPZ barevné

Finanční prostředky na poskytování služby Sanace rodiny jsou poskytovány v rámci projektu Rozvoj SAS v Pardubickém kraji reg. č. CZ.03.2.60/0.0/0.0/15 005/0007762
Projekt Rozvoj SAS v Pardubickém kraji reg. č. CZ.03.2.60/0.0/0.0/15 005/0007762 je financován z Operačního programu Zaměstnanost
Doba trvání projektu 1.1.2018 – 31. 12. 2019
Cíl projektu: podpora rodiny jako celku, podpora rodičů a dětí tak, aby byly v maximální možné míře zachovány funkce rodiny a bylo podporováno její sociální začleňování.

PaKraj

Pardubický kraj podporuje sociální služby

Projekt „Nové sociální zařízení ve službě SAR“ byl spolufinancován z investiční dotace Pardubického kraje. Projekt byl realizován v roce 2018
Cílem projektu bylo zlepšení hygienického standardu sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi vybudováním nového sociálního zařízení.
Celková hodnota investice 135.000,- Kč
Dotace Pardubického kraje 85.000,- Kč

PaKraj

Pardubický kraj podporuje sociální služby

Projekt „Nákup automobilu pro terénní služby FCHL“ byl spolufinancován z investiční dotace Pardubického kraje. Projekt byl realizován v roce 2019
Cílem projektu bylo zvýšení bezpečnosti pracovníků při terénní sociální práci a snížení nákladů na údržbu zastaralého vozidla.
Celková hodnota investice 210.000,- Kč
Dotace Pardubického kraje 120.000,- Kč

PaKraj  logo_134_logo_mas_litomyslsko

Díky podpoře Pardubického kraje a MAS Litomyšlsko se podařilo zrekonstruovat část hlavního vchodu do budovy Lidového domu. Finanční prostředky byly poskytnuty z projektu Malý LEADER  MAS Litomyšlsko 2019. Letos se podařilo opravit první dvojkřídlí vstupních dveří památkově chráněné budovy a věříme, že restaurátorské práce budou moci příští rok pokračovat.

V roce 2018 nás finančně podpořili

VK Consult   HRG    TextilEco BRAVO       Nopek

MAYDAYSped  Logo_CMYK logo_134_logo_mas_litomyslsko   IVECO BUSUP ČR

TRASER Story Design  Mikroelektroniky VMlogo-pfahnl-ceska-republika b1_zakladni_text_vpravo_radek_rgb_vyrer_male(1)

VDV-logo-2017    Příhoda       Virapur         socialware_logo

Moneta
Děkujeme  společnosti Moneta/Money Bank za poskytnutí finanční podpory z Programu podpory potřebným v roce 2018. Použita byla na stabilizaci a udržení vysoké kvality odlehčovací služby střediska Respitní péče Jindra v roce 2018. Podpory si velmi vážíme.

znak  1464096087296_moderni-historicke-mesto  Polička      Ústí nad Orlicí  znakvm    Choceň

Městys České Heřmanice

Obec Bohuňovice                                                Obec Sedliště
Obec Cerekvice nad Loučnou                          Obec Strakov