Podporují nás

Děkujeme všem soukromým dárcům, nadacím a nadačním fondům, státním a obecním institucím, spolupracujícím organizacím a firmám, které nám pomáhají naplňovat naše poslání a poskytují nám finanční či věcnou pomoc. Velmi si Vaší podpory vážíme.
Děkujeme také našim dobrovolníkům, kteří věnují svůj čas a schopnosti a lékařům za vstřícnost a spolupráci v mnohdy nelehké službě.

dotace-loga

• Na projekt Automobily pro terénní sociální služby Farní charity Litomyšl reg. č. CZ.06.4.59/0.0/0.0/16_072/0009784 je poskytována finanční podpora z EU. Cílem projektu je zvýšit efektivitu a kvalitu poskytovaných sociálních služeb, a tím uspokojit stále se zvyšující počet uživatelů terénní pečovatelské služby a sanace rodiny, díky nákupu nových automobilů.
    Projekt řeší zkvalitnění a rozšíření poskytovaných terénních sociálních služeb v ORP Litomyšl díky nákupu nových 6 automobilů. Konkrétně se jedná o Charitní pečovatelskou službu a Službu sanace rodiny. Díky nákupu nových automobilů může v rámci těchto dvou sociálních služeb v jediném okamžiku pracovat 11 mobilních týmů.
    Automobily byly zakoupeny v červnu a červenci roku 2020

images

• Projekt Rozvoj domácí paliativní péče na Litomyšlsku reg. č. CZ.03.2.65/0.0/0.0/16_047/0009739 je financován z Výzvy MAS Litomyšlsko - Operačního programu Zaměstnanost – Podpora činnosti sociálních služeb – II.
    Doba trvání projektu 1. 9. 2018 – 31. 8. 2021
    Cíl projektu: Hlavním cílem projektu je podpořit rodinné pečující, kteří se starají o své blízké - nevyléčitelně nemocné, formou individuálního poradenství, konzultacemi a edukací.

images

• Finanční prostředky na poskytování služby Sanace rodiny jsou poskytovány v rámci projektu Rozvoj sociálních služeb v Pardubickém kraji III reg.č. CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_005/0015589
    Doba trvání projektu 01.01. 2020 - 31.12. 2021
    Cíl projektu: podpora rodiny jako celku, podpora rodičů a dětí tak, aby byly v maximální možné míře zachovány funkce rodiny a bylo podporováno její sociální začleňování.

PaKraj

Pardubický kraj podporuje sociální služby

• Projekt „Nákup automobilu pro terénní služby FCHL“ byl spolufinancován z investiční dotace Pardubického kraje. Projekt byl realizován v roce 2019
    Cílem projektu bylo zvýšení bezpečnosti pracovníků při terénní sociální práci a snížení nákladů na údržbu zastaralého vozidla.
    Celková hodnota investice 210.000,- Kč
    Dotace Pardubického kraje 120.000,- Kč
  • Projekt "Zlepšení podmínek na pracovišti CHPS - pořízení klimatizace"
    Cílem projektu bylo zlepšení zázemí pro uživatele sociální služby nebo pro zaměstnance poskytovatele sociální služby v podobě pořízení drobného dlouhodobého hmotného majetku.
    Celková hodnota 39 966,- Kč
    Dotace Pardubického kraje 28 000,- Kč

PaKraj  logo_134_logo_mas_litomyslsko

• Díky podpoře Pardubického kraje a MAS Litomyšlsko se podařilo zrekonstruovat část hlavního vchodu do budovy Lidového domu. Finanční prostředky byly poskytnuty z projektu Malý LEADER  MAS Litomyšlsko 2019. Letos se podařilo opravit první dvojkřídlí vstupních dveří památkově chráněné budovy a věříme, že restaurátorské práce budou moci příští rok pokračovat.

osa-logo_galerie-980   VDV-logo-2017     nadace_j_t       logo_134_logo_mas_litomyslsko      TRASER

IVECO BUS       BRAVO        Kubík      Grund    logo_mikro

UP ČR     Logo_CMYK     b1_zakladni_text_vpravo_radek_rgb_vyrer_male(1)      Mikroelektroniky VM

HRG           TextilEco          stažený soubor       Nadační fond litomyšlska