Podporují nás

Děkujeme všem soukromým dárcům, nadacím a nadačním fondům, státním a obecním institucím, spolupracujícím organizacím a firmám, které nám pomáhají naplňovat naše poslání a poskytují nám finanční či věcnou pomoc. Velmi si Vaší podpory vážíme.
Děkujeme také našim dobrovolníkům, kteří věnují svůj čas a schopnosti a lékařům za vstřícnost a spolupráci v mnohdy nelehké službě.

dotace-loga

• Na projekt Automobily pro terénní sociální služby Farní charity Litomyšl reg. č. CZ.06.4.59/0.0/0.0/16_072/0009784 je poskytována finanční podpora z EU. Cílem projektu je zvýšit efektivitu a kvalitu poskytovaných sociálních služeb, a tím uspokojit stále se zvyšující počet uživatelů terénní pečovatelské služby a sanace rodiny, díky nákupu nových automobilů.
    Projekt řeší zkvalitnění a rozšíření poskytovaných terénních sociálních služeb v ORP Litomyšl díky nákupu nových 6 automobilů. Konkrétně se jedná o Charitní pečovatelskou službu a Službu sanace rodiny. Díky nákupu nových automobilů může v rámci těchto dvou sociálních služeb v jediném okamžiku pracovat 11 mobilních týmů.
    Automobily byly zakoupeny v červnu a červenci roku 2020

Logo_CMYK

• Projekt "První pomoci pro válečné uprchlíky" je financován za podpory Ministerstva vnitra České republiky.
    Doba realizace: 1. 3. 2022 - 31. 7. 2022
    Cílem projektu je bezodkladné zajištění nejzákladnějších životních potřeb uprchlíků, kteří hledají azyl ve městě Litomyšl a okolních obcích, s výhledem na jejich postupnou přirozenou integraci do komunity nebo pokojný návrat do vlasti.

PaKraj

Pardubický kraj podporuje sociální služby

• Projekt "Zlepšení podmínek na pracovišti CHPS - pořízení klimatizace"
    Cílem projektu bylo zlepšení zázemí pro uživatele sociální služby nebo pro zaměstnance poskytovatele sociální služby v podobě pořízení drobného dlouhodobého hmotného majetku.
    Celková hodnota 39 966,- Kč
    Dotace Pardubického kraje 28 000,- Kč

PaKraj  logo_134_logo_mas_litomyslsko

• Díky podpoře Pardubického kraje a MAS Litomyšlsko se podařilo provést II. fázi rekonstrukce vchodu do budovy Lidového domu tj. druhého dvojkřídlí vstupních dveří památkově chráněné budovy. Finanční prostředky byly poskytnuty z projektu Malý LEADER MAS Litomyšlsko 2020, z důvodu pandemie COVID 19 se realizace podařila až v letošním roce.

Virapur    nadace_j_t       logo_134_logo_mas_litomyslsko      logo-pfahnl-ceska-republikaOrion
    Medesa_LOGO   TRASER    Šmídl logo  TPR  logo-vhos

UP ČR    MPSV Logo  Logo_CMYK     logo_26   b1_zakladni_text_vpravo_radek_rgb_vyrer_male(1)

HRG           TextilEcoABplast        marker_2      generace 89